Tablet app development met interactieve & rijke content.

Met onze digitale publicaties hebben we voor een breed scala sectoren een nieuwe vorm van communicatie onwikkeld. Met interactieve tabletapplicaties blijf je de doelgroep boeien.

Tablet app Development werk Investor Relations app

Digital Publishing in zowel smartphone als tablet apps

In het begin was Digital Publishing precies wat de naam zegt: een digitaal platform voor redactioneel materiaal dat op tablets zoals iPad werd gepubliceerd. Interactieve mogelijkheden, video's & animaties, touchscreen-technologie en steeds verder evoluerende functies, hebben ervoor gezorgd dat Digital Publishing nu onwijs veelzijdig is. Hoewel het nog steeds veel gebruikt wordt voor digitale magazines en redactionele inhoud, produceren wij steeds meer apps die niet redactioneel van aard zijn.

digital magazine design major platforms - Adobe DPS, Twixl, Mag+

De vele platforms creëren veel verschillende mogelijkheden

Digital Publishing, ook wel DPS genoemd, werd voor het eerst geïntroduceerd door Adobe. Terwijl dat een toonaangevend platform blijft voor smartphone en tablet apps met rijke content, heeft de opkomst van het digitale magazine een grote verscheidenheid aan andere platforms opgebracht. Ze hebben elk hun eigen karakteristieken die zich toeleggen op specifieke toepassingen. Ons Digital Publishing team is bedreven in de platforms en adviseert onze klanten in de meest geschikte opties.

We leveren losse app oplossingen, maar de ECHTE kracht van Fourleaf komt tot z’n recht als ze gecombineerd worden ingezet.