Intranet & extranet design om communicatie van kennis te verbeteren.

Vakkundig ontworpen intranet & extranet oplossingen helpen onze klanten te communiceren met de belangrijkste doelgroepen op een veilige & flexibele manier om zodoende hun zakelijke effici├źntie te verbeteren.

SharePoint Intranet design and development project

Inranets verbeteren winstgevendheid

Communicatie, samenwerking en kennisdeling vormen de ruggengraat van een organisatie. Betrokken medewerkers zijn productiever en hebben een verhoogd teamgevoel.

Intranet-en extranet platforms stellen bedrijven in staat om alledaagse processen te stroomlijnen, alsmede de connectiviteit van hun bedrijf en ook de kosteneffectiviteit te verbeteren.

SharePoint Intranet design and development Leader Communication Portal

Beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens

Vertrouwelijkheid en veiligheid van de informatie van klanten is van groot belang voor de manier waarop we werken. Een klant kan ervan verzekerd zijn dat alle systemen die we ontwerpen, bouwen of onderhouden alleen toegankelijk zijn voor aangewezen en erkende mensen. Met een zeer strikt en multi-level beveiligingsbeleid, we zijn gewend om regelmatig te werken met klantvertrouwelijke gegevens.

SharePoint intranet design and development for mobile

Van de plank of op maat gebouwd

Flexibiliteit is de sleutel. Van kleine bedrijven tot grote multi-national ondernemingen, wij faciliteren in het delen van informatie en het verbeteren van business efficiency.

Ons team is ervaren in SharePoint of het ontwikkelen van op maat gemaakte toepassingen. Van 'tekst-heavy' tot intranet apps, wij hebben de vaardigheid en de kennis om een grote verscheidenheid van wensen te vervullen.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van intranet en extranet ontwikkeling

Neem contact op