Intranet & extranet design om communicatie van kennis te verbeteren.

Vakkundig ontworpen intranet & extranet oplossingen helpen onze klanten te communiceren met de belangrijkste doelgroepen op een veilige en flexibele manier om zodoende hun zakelijke efficiëntie te verbeteren.

SharePoint Intranet design and development project

Intranets verbeteren winstgevendheid

Communicatie, samenwerking en het uitwisselen van kennis vormen de ruggengraat van een organisatie. Betrokken medewerkers zijn productiever en hebben een sterk teamgevoel.

Intranet- en extranetplatforms geven de mogelijkheid tot het stroomlijnen van alledaagse processen. Ook de connectiviteit van het bedrijf en de kosteneffectiviteit kunnen zo worden verbeterd.

SharePoint Intranet design and development CO2 calculator

Wij beveiligen je vertrouwelijke gegevens

Vertrouwelijkheid en het veiligstellen van informatie voor klanten is van fundamenteel belang bij onze werkwijze. Een klant kan ervan verzekerd zijn dat alle systemen die we ontwerpen, bouwen of onderhouden alleen toegankelijk zijn voor aangewezen en erkende personen. We zijn gewend om regelmatig met een zeer strikt en gelaagd beveiligingsbeleid te werken met vertrouwelijke klantgegevens.

SharePoint intranet design and development for mobile

Van de plank of op maat gebouwd

Flexibiliteit is essentieel: van sites voor kleine bedrijven tot grote multinationals, wij faciliteren in het delen van informatie en het verbeteren van zakelijke efficiëntie.

Ons team heeft ervaring in het creëren van onderscheidende maatwerk applicaties binnen een platform als SharePoint evenals op maat gemaakte toepassingen. Variërend van 'tekst-heavy' tot intranet apps, wij hebben de vaardigheid en de kennis om allerlei wensen te vervullen.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van intranet en extranet ontwikkeling

Neem contact op