VOORWAARDEN VAN DEZE WEBSITE

Welkom op onze website. Als u doorgaat met het gebruik van deze website gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden van het gebruik ervan, welke samen met ons privacybeleid de relatie tussen Fourleaf en u in verband met het gebruik van deze website bepalen.

De term 'Fourleaf' of 'wij' of 'ons' verwijst naar de eigenaar van de website welke gevestigd is op Stationsplein 45, Unit D1.148, 3013 AK te Rotterdam. Ons KVK-nummer is 65392523 en geregistreerd in Rotterdam. De term 'jij' verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De inhoud van de pagina's van deze website is voor jou als algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
  • Noch wij, noch derden bieden geen enkele garantie ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. Je erkent dat dergelijke informatie en materiaal onjuistheden of fouten kan bevatten en wij uitdrukkelijk uitgesloten zijn van aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan door de wet.
  • Het gebruik van informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie is bij ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, look, uiterlijk en graphics. Reproductie is verboden en in strijd met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze algemene voorwaarden.
  • Alle handelsmerken die worden geproduceerd op deze website en niet ons eigendom of in licentie zijn, worden erkend op de website.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering welke kan leiden tot schadevergoeding en / of een strafbaar feit.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites bevatten. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie te verstrekken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites.
  • Het gebruik van deze website en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website is onderworpen aan de Nederlandse wet.