Strategisch, creatief of technisch, we hebben voor elke skill iemand in huis.

Individueel zijn we allemaal koning of koningin in ons vak. Als een team hebben een magische combinatie van skills en kennis die moeilijk te verslaan is.

We hebben strategische denkers, buitengewoon creatieve ontwerpers en geavanceerde technische specialisten die samenwerken in het gehele digital, print- & brandspectrum.

Paul Bothof - Director

Paul Bothof

Managing Director

Heeft u een marketingvraagstuk of behoefte aan strategisch advies? Paul denkt graag met u mee voor de beste creatieve of technische oplossing.

Richard Payne - Creative Director

Richard Payne

Creative Director

Als hoofd van ons creatieve team houdt Rich toezicht op de volledige creatieve output van de studio en stuurt hij allerlei projecten aan: van de eerste vonk die overspringt tot aan het begeleiden bij creatieve concepten en visuals.

Bianca Werndlij - Project Manager

Bianca Werndlij

Project Manager

Elk project vereist een naadloze begeleiding en bewaking van de verwachtingen en de scope. Bianca is onze duizendpoot die uw wensen perfect zal behartigen.

Linda de Vries - Designer

Linda de Vries

Designer

Van complexe infographics tot een brochure voor een event en van animatiegraphics tot een interactief ontwerp voor een website, Linda is onze creatieve alleskunner.

Wiljan Biemans - Designer

Wiljan Biemans

Designer

Van concept tot het zetten van de laatste pixel. Wiljan creëert oplossingen voor onze klanten bij al hun creatieve vraagstukken.

Mariya Ivanova - Front End Development Team Lead

Mariya Ivanova

Front End Development Lead

Mariya is de koningin van veel dingen; HTML, CSS en compatibiliteit om allerlei sites en designs er goed uit te laten zien en werken, maar nóg belangrijker: ze is de koningin van taarten bakken.