Ontwerpbureau dat krachtige resultaten levert.

Wij werken aan veel fantastische projecten voor een breed scala aan klanten uit de energie-, technologie- en milieusectoren.

De laatste twee decennia heeft ons klantenbestand in deze sectoren zich ontwikkeld tot grote marktleiders, nichebedrijven, startups en alles daartussenin. Wat deze klanten gemeen hebben, is dat ze altijd het hoogste niveau van kwaliteit en service ontvangen dat Fourleaf biedt en erop kunnen vertrouwen dat wij hiermee de beoogde krachtige resultaten behalen.

Onze studio werkt voortdurend samen met klanten aan nieuwe projecten. Indien je iets specifieks in gedachten hebt, neem dan contact met ons op. We sturen graag een op maat gemaakt portfolio naar je toe!

DSM Desolite Supercoatings

Deze nieuwe oplossing van Royal DSM vroeg om een moderne en verfijnde aanpak, zodat ze hun positie als marktleider op het gebied van glasvezel konden bevestigen.

LEES MEER

Dutch Dubai.

In 2021 wordt de wereld-expositie georganiseerd in Dubai. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken vroeg Fourleaf om de website te ontwerpen en te bouwen voor de Nederlandse deelname aan dit grote evenement.

LEES MEER

Engie

ENGIE had behoefte naar een uitgesproken grafische taal, waarmee ze hun producten en diensten helder kunnen weergeven door middel van infographics en animaties.

LEES MEER

io

Door te werken met io’s bestaande huisstijl creëerden we meerdere communicatiematerialen om io neer te zetten als revolutionairen in hun werkveld.

LEES MEER

Mobility Matters

De stad Rotterdam vereiste een sterke visuele identiteit voor een groot evenement gericht op de verbetering van mobiliteit in de stad.

LEES MEER

Roxy

Voor deze innovatieve en nieuwe technologie was er een visuele identiteit nodig zodat hun nieuwe, impactvolle en dynamische communicatie kon worden toegepast op evenementen en bij zakelijke presentaties.

LEES MEER

Shell Chemicals

Fourleaf werkt al jarenlang samen met Shell Chemicals, voor wie we uiteenlopende uitingen hebben gemaakt voor diverse doelgroepen.

LEES MEER

Shell Make the Future

Dit wereldwijde, dynamische evenement georganiseerd door Shell betrekt en geeft voorlichting aan allerlei leeftijden over de noodzaak om een duurzamere, energierijke en koolstofarme toekomst te creëren.

LEES MEER

Shell Scenarios

Duidelijke boodschappen over een ingewikkeld en gevoelig onderwerp als de toekomst van energie en de uitdagingen die daarbij horen, moeten worden overgebracht op een innovatieve en activerende manier.

LEES MEER

Alles begint met een gesprek

Neem contact met ons op indien je een project of idee wilt bespreken.

NEEM CONTACT OP