Digitale videoproducties en bedrijfsfilms.

We hebben de kennis en kunde om professionele en boeiende digitale videoproducties met live-actie te creëren die zich onderscheiden van de rest.

Boeiende bedrijfsfilms

Het is onze passie voor verhalen vertellen wat ons drijft om boeiende bedrijfsfilms te maken. We bieden een A tot Z service en gebruiken creativiteit en professionaliteit in elke fase van het proces.

De unieke kwaliteiten van video

Live Action Video kan helpen bij het menselijke aspect en overbrengen van een beeld of ethos dat moeilijk te bereiken is met andere digitale of gedrukte media. We zijn gespecialiseerd in verslaggeving van beursactiviteiten, tv-reclame, zakelijke en promotionele videoproducties. De combinatie van Fourleaf en Sugarhill zetten vele jaren ervaring en creativiteit in voor elk project.

Een krachtige marketingtool.

Video wordt geaccepteerd als een krachtig en kosteneffectief marketinginstrument. Indien goed uitgevoerd, kan video emoties oproepen, het vertrouwen vergroten en een marketingcampagne versterken. De opkomst van sociale media en mobiele apparaten betekent ook dat er meerdere digitale platforms zijn waarop videoproducties kunnen worden ingezet.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over videoproducties met live-actie

Neem contact op