Een 3D-ontwerpstudio die unieke 3D-visualisaties maakt.

Onze studio combineert creatief ontwerp en technische vaardigheden om opvallende 3D-visualisaties te bouwen die uw project tot leven brengen.

3d design studio work for LNG Canada

We visualiseren concepten en ideeën.

Een deel van onze taak in de ontwerpstudio is het visualiseren van ideeën of concepten dat met standaard ontwerp niet mogelijk is. Soms zijn 2D-ontwerpen, schetsen of fotografische mock-ups gewoon niet de beste oplossing. Dit is waar 3D-visualisaties een uitstekende uitkomst zijn.

Meningen beïnvloeden

Als uw klant overtuigd moet worden of besluitvormers moeten concepten of producten die nog niet bestaan beter kunnen begrijpen, dan kunnen 3D-visualisaties een waardevolle marketingtool zijn. U kunt erop vertrouwen dat 'moeilijk uit te leggen', niet-tastbare ideeën precies worden gecommuniceerd zoals u ze voor ogen hebt.

Een veelzijdige aanwinst.

Nadat een gedetailleerd 3D-model is gemaakt, kan het in een breed scala aan middelen en kanalen worden gebruikt. Onze ontwerp- en animatiestudio kan animaties maken en 'still frames' met hoge resolutie exporteren voor gebruik in print en digitale communicatie. We kunnen het 3D-model zelfs gebruiken met een augmented reality-ervaring.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over 3D-ontwerp en visualisatie

Neem contact op