Tablet magazine app design & digitale publicatie

De unieke mogelijkheden van digitale publicaties en digitale magazines openen een nieuwe wereld van mogelijkheden voor uitgevers en content owners.

Tablet magazine app design work for Inside Energy

De opkomst van het digitale tijdschrift

Sinds de lancering van Apple's 'Newsstand' in 2011, is het aantal digitale tijdschriften jaarlijks blijven groeien. Betekent deze aanhoudende groei dat Print een stervend medium is? Absoluut niet. Er zullen altijd liefhebbers voor tijdschriften blijven bestaan. Echter, op dezelfde manier waarop de digitale reclamemarkt aandeel heeft webgenomen van de meer traditionele kanalen, zal Digital Publishing zijn eigen marktaandeel van de traditionele printmarkt opeisen.

Tablet magazine app design work for Inside Energy

Alleen digitale niche-inhoud

Grotendeels gesproken, uitgevers hebben nu de mogelijkheid tot toegevoegd functionaliteit aan de bestaande traditionele gedrukte tijdschriften. Echter, in sommige gevallen worden tijdschriften enkel gelanceerd als digitale alleen versies geleverd, uitsluitend via tablets.

Voor gespecialiseerde niche onderwerpen, digitale publicaties bieden je de mogelijkheid wereldwijd te publiceren zonder de kosten en de infrastructuur van een fysieke distributienetwerk. Deze distributie heeft bijgedragen tot het openstellen van een hele nieuwe wereld van mogelijkheden.

Digitale tijdschriften zijn een droom van adverteerders

Interactieve functies, animaties, video's en digitale ontwerpen kunnen allemaal worden gebruikt om een geoptimaliseerd digitaal tijdschrift te creëren dat lezers bezighoudt op een manier die print nooit kan. Deze verbeterde gebruikerservaring is een belangrijke factor in het omzetten van lezers van print naar digitaal.

Ook dit is geweldig nieuws voor uw adverteerders en ze zijn bereid ervoor te betalen. Van een advertentie die je meeneemt op een interactieve rondleiding in een auto, naar een advertentie met een video met grote impact, onderzoek heeft aangetoond dat de lezers van digitale tijdschriften daadwerkelijk genieten van advertenties in plaats van ze te zien als een overlast. Deze mentale verschuiving is waar van hun marketingbudget.

Tablet magazine app advertising design work for Shell
Tablet magazine app design major platforms - Adobe DPS, Twixl, Mag+

We begeleiden klanten via de verschillende platforms

In de afgelopen jaren heeft de opkomst van het digitale tijdschrift een groeiende lijst van Publishing platforms voortgebracht. Daarnaast zijn er ook verscihllende distributiekanalen en verdienmodellen.

Ons Digital Publishing team beschikt over de ruime ervaring en kennis om A to Z service te kunnen bieden. Van strategie tot ontwerp, implementatie en, indien nodig, voortdurende productie.

Heb je een vraag?

Neem contact op om te praten over mobiele en Tablet Magazine design

Neem contact op