Op maat gemaakte verkoop enablement apps en interactieve verkoop presentaties.

De verkoop Enablement apps en de digitale verkoophulpmiddelen zijn bloeiend aangezien de bedrijven proberen om een concurrentievoordeel over hun rivalen te bereiken.

bespoke sales enablement app for Pfizer Inovoject

Leads omzetten in verkoop

Digital Publishing biedt een ideaal platform om verkoop Enablement tools te leveren en Fourleaf heeft aanzienlijke ervaring in het creëren van hen. Elke tool die we maken is op maat voor specifieke klant moet hun effectiviteit te maximaliseren in het omzetten van leads in de verkoop.

push notifications for bespoke sales enablement apps

Blijf synchroon

Het is vaak van cruciaal belang dat verkoopteams volledige en actuele informatie hebben. Het tonen van een verouderde brochure of datasheet kan leiden tot aanzienlijke problemen. De mogelijkheid om een update uit te "pushen" naar een volledig verkoopteam houdt iedereen synchroon.

Altijd beschikbaar

Heeft u specifieke uitdagingen met betrekking tot connectiviteit, zoals het zijn in extreme en afgelegen locaties met beperkte toegang tot het Internet? Als je dat doet, kunnen we bouwen uw verkooptool met dit in gedachten, zodat alle informatie wordt opgeslagen op het apparaat en klaar om altijd en overal te gebruiken.

bespoke sales enablement app for a mining application

Draagbaarheid

iPads en tabletten zijn uiterst draagbaar en bevorderlijk voor de verkoop toepassingen. Ze zijn klein en licht van gewicht. Niet eerder is het genomen uit een zak, het is op en klaar om te presenteren. Batterijen langer duren dan de gemiddelde laptop en voeg in de mix ze zijn gewoon meer "cool", is het gemakkelijk te begrijpen waarom ze steeds het instrument van keuze onder savvy, verkoop hongerige bedrijven.

Waardoor het eenvoudig

De interactieve eigenschappen, de animatie, de calculators en de hulpmiddelen kunnen de ingewikkelde blik een gehele partij eenvoudiger maken. De online hulpmiddelen zoals hypotheek calculators hebben dit jarenlang bereikt en zonder twijfel omgezette verkoop. Met een Tablet verkoop Enablement app, is het nu mogelijk om deze krachtige tools toe te voegen in face to face verkoopscenario's.  

bespoke sales enablement app for Pfizer Inovoject

Heb je een vraag?

Neem contact op om te praten over op maat gemaakte verkoop Enablement apps

Neem contact op