Kiosk applicatie ontwikkeling en design bureau voor tentoonstellingen & evenementen.

Ons deskundige team weet als geen ander hoe de nieuwste technologie kan worden gebruikt door kiosk toepassingen te creeeren die de menigte naar binnen trekken en uw boodschap overbrengen.

Kiosk application development for TED Global Conference
Kiosk application development for Apax

Kosteneffectief voor tentoonstellingen & events

Interactieve inhoud op tablets die zijn ondergebracht in kiosk hardware kan een uiterst kosteneffectieve en flexibele oplossing zijn voor tentoonstellingen en evenementen.

Met een breed scala aan hardware-oplossingen beschikbaar, zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden en aan specifieke behoeften te voldoen. We kunnen zelfs op maat gemaakte hardware-oplossingen ontwerpen en fabriceren.

Het aantrekken van publiek

Op tentoonstellingen of evenementen, is het aantrekken van een publiek en hen met succes bereiken via gerichte, relevante inhoud van cruciaal belang als het gaat om jezelf onderscheiden. Met behulp van digitale technologieën als opstartpunt, maakt het deze eerste hindernis makkelijker te tackelen.

Kiosk application development for LNG Canada

Trekken in de menigte

Het aanmoedigen van betrokkenheid via interactieve content, games, digitale vragenlijsten of indrukwekkende functies zoals Augmented Reality, deze digitale 'Middle-man' trekt in de menigte voor de volgende stap; face to face communicatie.

Multifunctionele

Interactieve kiosken hebben hun stempel gedrukt als een zeer effectief instrument binnen zo veel industrieën. Van de detailhandel tot onderwijs aan het toerisme, dat is de diversiteit van hoe ze kunnen worden gebruikt. Maatwerk en op maat gemaakte ontwerp kan ze nuttig zijn in vrijwel elke Arena.

Heb je een vraag?

Neem contact op om te praten over Kioskapplicatie ontwikkeling

Neem contact op