Digitale corporate publicaties design bureau, corporate communicatie via tablets.

Wij ontwerpen digitale bedrijfspublicaties om jouw publiek te voorzien van relevante informatie met de simple 'tab' op een tablet.

digital corporate publications design for Chemicals Insight

Positieve prestaties

Positieve communicatie vindt men vaak in het hart van succesvolle bedrijfsorganisaties. Dat is omdat het regelmatig en consequent betrekken van het personeel uiteindelijk een positief effect zal hebben op de bedrijfsprestaties. Digitale tijdschriften gedistribueerd naar tablets worden steeds meer een van de gekozen kanalen voor interne communicatie professionals.

digital corporate publications design for CC World

Een complete corporate bibliotheek in uw hand

Tablets zijn zowel klein en ongelooflijk krachtig. In slechts een paar honderd gram kunnen ze het equivalent van een gemiddelde bibliotheek opslaan. Lesmateriaal, rapporten, financiële statistieken, handleidingen, verkoopdocumenten; in feite alles wat je ooit waarschijnlijk nodig hebt, kan allemaal worden beheerd en gedistribueerd naar tablet en mobiele apparaten. Bbeschikbaar en te downloaden op aanvraag als en wanneer dat nodig is.

mobile device management platforms for digital publications distribution - AirWatch, MobileIron, SOTI

Beveiliging & gebruikersbeheer is gedekt

Het belangrijkste is dat uw bedrijfspublicaties veilig en alleen voor interne ogen blijven. Dit is omdat de overgrote meerderheid van interne digitale publicaties nooit in een openbare app -sotre wordt gepubliceerd. Een MDM (mobiele device management) oplossing zal in plaats daarvan jou voorzien van je eigen interne App Store en daarmee veiligheid en privacy garanderen.

Interactiviteit om de betrokkenheid van gebruikers te verhogen

Naast dat de content op aanvraag beschikbaar is, hebben tablets en mobiele apparaten ook het voordeel van het aanbieden van een boeiende en interactieve ervaring. Animaties, video's of een audio-fragment van de belangrijkste mensen in het bedrijf kan een omslachtig verslag omzetten naar relevante, interessante, up-to-date informatie en een effectieve manier om te communiceren.

Heb je een vraag?

Neem contact op om te praten over Digital Corporate Publicaties

Neem contact op