Design en development voor interactieve & rijke content applicaties.

Wij creëren beveiligde, digitale bedrijfspublicaties om jouw publiek geboeid te houden met relevante informatie. Ook creëren we handzame verkooptools die voordelen boven de concurrentie behalen waarbij ze zich aanpassen op connectiviteit en beschikbaarheid.

Positieve prestaties…

Positieve communicatie vindt men vaak in het hart van succesvolle bedrijfsorganisaties. Het regelmatig en consequent betrekken van het personeel zal uiteindelijk een positief effect hebben op de bedrijfsprestaties.

Animaties, video's of een audio-fragment van de belangrijkste mensen in het bedrijf kan een omslachtig verslag omzetten naar relevante, interessante, up-to-date informatie en is daardoor een effectief communicatiemiddel.

…zetten leads om in verkopen

Apps bieden een ideaal platform om zowel simpele als actieve verkooptools te leveren. Elke tool die we maken is op maat gemaakt voor de specifieke klantwensen, om de effectiviteit te maximaliseren in het omzetten van leads naar verkoop.

Een complete bedrijfsbibliotheek bij de hand

Lesmateriaal, rapporten, financiële statistieken, handleidingen, verkoopdocumenten. In feite; alles wat je ooit wellicht nodig heb, kan allemaal worden beheerd en gedistribueerd naar tablets en mobiele apparaten. Wanneer het nodig is, zijn ze direct beschikbaar voor relevante documenten of andere zaken.

Tablet app design and development for Investor Relations app

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op om te praten over bedrijfspublicaties en verkooptools

NEEM CONTACT OP