Een motion graphics bureau dat verhalen vertellen makkelijk en toegankelijk maakt.

We werken aan de meest uitzonderlijke motion graphics animaties en live-action videoproducties die de doelgroepen van onze klanten enthousiast maken.

3d design studio work for LNG Canada

Video wordt beschouwd als een krachtig en kosteneffectief marketinginstrument. Met de juiste inzet kan een video emoties oproepen, het vertrouwen vergroten en een marketingcampagne versterken.

We begrijpen de behoeften en doelstellingen van onze klant vanaf het allereerste begin tot het einde van een project. Onderzoek naar ideeën, storyboarding en visualisatie zijn kritische fases en we behandelen ze met evenveel overtuiging als elk ander onderdeel van een project. Uitzonderlijke motion graphics en overtuigende live-action videoproducties spreken jouw doelgroep aan en maken ze enthousiast.

Impactvolle animaties die een indruk achterlaten

Wij brengen 2D- en 3D-animaties tot leven in levendige en boeiende producties. Een goed geschreven script, een sterk concept en een gedetailleerd storyboard vormen de basis voor een geweldige animatie. Voeg daar een opvallende visuele stijl, geluidseffecten en moderne animatiestijlen aan toe en je hebt een krachtig hulpmiddel om je publiek te boeien en je verhaal op een informatieve manier te vertellen.

Opvallende 3D-visualisaties brengen je project tot leven. Je kunt erop vertrouwen dat 'moeilijk uit te leggen', niet tastbare ideeën precies worden gevisualiseerd zoals jij ze voor ogen hebt. Een veelzijdige aanwinst. Nadat een gedetailleerd 3D-model is gemaakt, kan het in een breed scala aan middelen en kanalen worden gebruikt.

Boeiende bedrijfsfilms

Onze passie voor verhalen vertellen is wat ons drijft om boeiende bedrijfsfilms te maken. Live-action video's kunnen helpen bij het menselijke aspect en overbrengen van een beeld of ethos dat moeilijk te bereiken is met andere digitale of gedrukte media.

We bieden een A tot Z service en gebruiken creativiteit en professionaliteit in elke fase van het proces.

Onze bewegingen vastleggen

Ons motion-capture pak en bijbehorende software registreert, verwerkt en deelt data van lichaamsbewegingen als effectieve en professionele oplossing om menselijke beweging te imiteren en animeren.

In de entertainmentindustrie wordt deze toepassing op grote schaal gebruikt, waardoor deze technologie nog populairder is dan ooit tevoren. Realistische bewegingen worden vastgelegd en geven ons de mogelijkheid om meer complexe patronen te verbeelden, zo voegen menselijke bewegingen in real time een extra dimensie toe voor onze motion projecten.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op om te praten over motion graphics design en live-action videoproducties

NEEM CONTACT OP