Interactief touch screen design voor beurzen & events.

Het aantrekken van publiek en ze bezighouden met een interactief touchscreen ontwerp, kan een beurs of evenement spectaculair transformeren.

Kiosk application development
Interactive touchscreen design for LNG Canada Visitors Centre

Boeiende touchscreen ervaringen

Touchscreens hebben een unieke mogelijkheid om de hedendaagse mens te boeien. Mensen kunnen zich vaak niet bedwingen om te tikken op een icoon, of links en rechts te swipen om te zien wat er gebeurt. Touchscreens hebben de kracht om mensen aan te trekken en een gesprek te ontlokken.

Met een breed scala aan ontwerp-, ontwikkel- en hardwareoplossingen zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan specifieke behoeften. We kunnen zelfs op maat gemaakte hardware ontwerpen en produceren.

We weten ook hoe we betrokkenheid kunnen aanmoedigen door middel van interactieve inhoud, games, digitale quizzen of indrukwekkende functies zoals augmented reality. Laatstgenoemde digitale ‘middle-man’ trekt de menigte aan voor de volgende stap; persoonlijke communicatie.

Shell Wall of Fame

De toepassingen zijn grenzeloos/eindeloos

Beurzen, winkelcentra, hotellobby's en zakelijke recepties gebruiken touchscreen technologie om de interactie op te zoeken met bestaande of potentiële nieuwe klanten.

De interactieve toepassingen van touchscreen hebben tevens het voordeel dat het zeer goed meetbaar is, ook zonder een internetverbinding.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over design voor interactieve touch screens

Neem contact op