Creatieve e-mail campagnes voor een gerichte aanpak met sterke resultaten.

Of het nu gaat om het opbouwen van relaties met nieuwe klanten of het verrijken van bestaande klanten, creatieve e-mailcampagnes kunnen onmiddelijk krachtige resultaten opleveren.

Creative email newsletter campaign design for UN OPS

E-mails die ontworpen zijn om te openen

Een verzonden e-mail die wordt geopend in plaats van weggegooid bevat vandaag de dag een onderscheidende waarde.

Innovatief en visueel aantrekkelijk ontwerp gecombineerd met een doelgerichte aanpak, in de vorm van e-mail campagnes, zijn daarom succesvoller geworden dan direct mailings.

Creative email campaign design for Shell Ferrari
Creative email campaign for BNP Paribas

Wij brengen e-mailcampagnes tot leven

We houden toezicht op alle aspecten van een e-mailcampagne. Van het eerste ontwerp en de bouw tot het installeren, verzenden en de statistieken. Hetzij met behulp van klanteigen e-mail-tools of via onze aanbeveling op basis van de specifieke behoeften. Daarnaast werken we vaak samen met andere marketingprofessionals om specifieke elementen van succesvolle e-mail campagnes te leveren.

Meetbare resultaten

Met onze expertise zullen we bij het opzetten van jouw e-mail campagne verschillende dingen waarborgen. De campagne is getest, relevant en meetbaar met sterke resultaten waarop men kan bouwen en die kunnen worden gemaximaliseerd. Het gewenste resultaat van een e-mail wordt zelden bereikt met een eenmalig bericht. Een regelmatig en toegankelijk niveau van communicatie is de sleutel voor langdurige positieve resultaten.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over creatieve e-mail campagnes

Neem contact op