Creatieve e-mail campagnes voor een gerichte aanpak met sterke resultaten.

Of het nu gaat om het opbouwen van relaties met nieuwe klanten of het verrijken van bestaande, creatieve e-mail campagnes kunnen onmiddelijk krachtige resultaten opleveren.

Creative email newsletter campaign design for UN OPS

E-mails ontworpen om te openen

Vandaag de dag kost het verzenden van een e-mail die wordt geopend in plaats van direct in te prullenbak verdwijnt iets meer denkwerk dan toen het e-mail geboren werd in 1972.

Echter, innovatie, opvallende ontwerpen en een gerichte aanpak, heeft aangetoond dat e-mail campagnes direct mailings hebben ingehaald als het gaat om volume en kosteneffectiviteit.

Creative email campaign design for Shell Ferrari
Creative email campaign for BNP Paribas

Wij brengen e-mail campagnes tot leven

We houden toezicht op alle aspecten van een e-mail campagne. Van het eerste ontwerp en bouwen, tot het installeren, verzenden en analytics. Hetzij met behulp van klant eigen e-mail tools of via onze aanbeveling op basis van de specifieke behoeften. Ook werken we vaak samen met andere marketing professionals om geselecteerde elementen van succesvolle e-mail campagnes te leveren.

Meetbare resultaten

Met onze expertise, zullen we bij opzetten van uw e-mail campagne waarborgen dat het is getest, relevant is en sterk met meetbare resultaten waarop men kan bouwen en die kunnen worden gemaximaliseerd. Het gewenste resultaat van e-mail wordt zelden bereikt met een eenmalig bericht. Een regelmatig en aanvaardbaar niveau van communicatie is de sleutel voor positieve resultaten op lange termijn.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op over creatieve e-mail campagnes

Neem contact op