EEN DIGITAL DESIGN BUREAU DAT GEFOCUST IS OP HET LEVEREN VAN RESULTATEN.

We hebben het voorrecht om te werken aan vele mooie projecten voor zowel grote als wat kleinere klanten. We hebben veel ervaring in complexe sectoren, zoals de energie- en farmaceutische industrie. Maar ongeacht de sector waarin een bedrijf opereert, wij kunnen voor elke vraag een creatieve oplossing verzinnen.

Wat al onze klanten gemeen hebben is dat ze ons vertrouwen is het leveren van creativiteit en resultaten. De resultaten die we bereiken zijn er in verschillende vormen, maar ze zijn altijd de 'main focus' van onze projecten.

Werkmethode

We hebben onze constante groei onder andere te danken aan het combineren van de actuele industriestandaard met de door onzelf ontwikkelde werkmethodes.

Werkmethode

Kosten

Wat je budget ook is, wij vinden altijd de juiste oplossing. Tevens ondersteunen we ook het maken van de briefing en het maken van de juiste beslissing.

Kosten

Infrastructuur

Als creatief en technisch bedrijf is een eerste klas infrastructuur erg belangrijk voor ons. Het heeft ook grote voordelen voor onze klanten.

Infrastructuur

Werkmethode

1. Co-creatie

Hoogstaand design dat het liefst gisteren klaar was en ook nog binnen budget wordt opgeleverd, dat wil iedereen toch? Hoewel we dat niet kunnen beloven, zullen we altijd de best mogelijke oplossing aanbieden. W

2. Consistentie

Ons belangrijkste begrip! De vele jaren ervaring in de guidelines van onze klanten zorgt ervoor dat we bij alle projecten consistentie kunnen garanderen.

3. Reactief & proactief

He voegen graag waarde toe aan een project door onze ideeën in te brengen middels proactief advies, maar een project gewoon reactief uitvoeren is soms ook noodzakelijk.H

Kosten

1. EEN EERLIJKE PRIJS

Onze tarieven zijn marktconform. Onze klanten begrijpen echter dat kwaliteit en resultaten een prijs hebben, maar ze kunnen er altijd van op aan dat het een eerlijkMinder vet & meer vleese prijs is.

2. Minder vet

Onze facturen bevatten geen overbodige rollen die niet genoeg waarde toevoegen. Omdat we alleen experts inzetten die hun vak verstaan, zal het waar voor je geld zijn.

3. Budget & scope

Budget en de scope zijn bij ons altijd in balans. Echter, het behalen van de beste resultaten binnen budget valt of staat met een goede briefing. Indien nodig, helpen we je daar graag bij.

Infrastructuur

1. Je data is veilig

We zijn uiterst voorzichtig in het beheren van jouw data. Vanaf het moment dat de data op ons netwerk binnenkomt tot de manier waarop het wordt opgeslagen, geback-upt, gearchiveerd, staat veiligheid boven alles.

2. Constant Up-to-date

We investeren regelmatig in onze infrastructuur. We hebben een groot aantal mobiele apparaten en platforms en we zorgen er zelfs voor dat onze server-omgevingen naadloos aansluiten met die van onze klanten.

3. Sluit gerust aan

In het hart van Rotterdam hebben wij een inspirerende kantoorruimte waar je uitstekend kan komen werken. Met je eigen bureau en gebruik van onze faciliteiten betrekken we je bij het creatieve proces van je eigen projecten.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

s