Shell Chemicals

Shell Chemicals is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van chemicaliën. Met meer dan 90 jaar geschiedenis in de branche is het belangrijk om relevant te blijven. Shell wil aantonen dat ze innovators zijn in de industrie en hun publiek goed op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen.

De grootste uitdaging waarmee de Chemicals sector mee te maken heeft, is dat al hun materialen moeten aansluiten bij en communiceren met hun doelgroepen. Of het nou diepgaande voorlichting, productgebaseerde informatie voor klanten of aankondigingen voor een breed publiek zijn.

Aanpasbare vaardigheden

Fourleaf werkt al jaren samen met Shell Chemicals en heeft vele uitingen gemaakt voor verschillende doelgroepen.

Om er zeker van te zijn dat het project past bij de doelgroep, is het cruciaal dat we altijd onze aanpak en stijl veranderen op basis van de boodschap.

Van interne communicatiematerialen die het salesteam ondersteunt bij klantcontact tot externe persberichten en een uitgebreide iPad-app: Fourleaf heeft alle vaardigheden in huis voor optimale resultaten.

Eventmaterialen, 2D & 3D-animaties, interactieve PDF’s en social media zijn ook succesvol ingezet bij verscheidene projecten.

“Fourleaf heeft een talent voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit designs. Het beste en meest indrukwekkende van het werken met Fourleaf is hun team en de onvoorwaardelijke toewijding aan projecten. Ongeacht het probleem of de tijd van de dag, kunnen we er altijd op vertrouwen dat Fourleaf alles in goede banen leidt.”

Luke Miller - Externe Relaties

Activatie en educatie

Onze klant heeft de voortdurende voorlichting van werknemers hoog op de agenda staan. Een recent element hiervan is het produceren van een informatief stuk voor interne communicatie; iets wat we tot leven hebben gebracht door middel van een grote muurdecoratie en bijpassende augmented reality technologie. Dit was een primeur binnen de sector van onze klant.

Deze simpele maar effectieve creatieve aanpak is momenteel geïnstalleerd in verschillende kantoren verspreid over de wereld. Het voegt een visuele verhaallijn toe aan een belangrijk onderwerp op meeslepende en activerende wijze. De oplossing was zo succesvol dat het ook extern werd ingezet bij grote toonaangevende evenementen.

Langdurige relaties horen bij onze kern

Dit is een lopende samenwerking die blijft groeien en evolueren aan de hand van de behoeftes in de Chemicals sector, waarbij we Shell Chemicals ondersteunen in hun positie als marktleider.

Recentelijk hebben we Shell ook geholpen bij een complex en impactvol persbericht voor een belangrijke publieke aankondiging. We leverden, in de woorden van de klant, “een uitstekend product waar veel druk op stond en strakke deadlines vereist waren”.

“Fourleaf is de betrouwbare partij op het gebied van ontwerp voor Shell Chemicals. Het team biedt de essentiële mix van creatieve strategie en implementatie, technische deskundigheid en klantgerichtheid. Het team heeft een alleskunnermentaliteit die erg verfrissend is en gewaardeerd wordt.”

Travers Tarr – Klanten Communicatie Manager

Wil je ervaren wat voor interactieve content we hebben gemaakt voor Shell Chemicals?

DOWNLOAD EN BEKIJK DE APP