ENGIE

Ons werk in uiteenlopende services in de energiesector betekent vaak dat we verschillende onderwerpen onderzoeken, begrijpen en verwerken om zodoende deze complexe onderwerpen duidelijk en toegankelijk te maken.

ENGIE is een wereldwijd energiebedrijf dat energiegerelateerde oplossingen creëert, levert en onderhoudt. Binnen zo’n technische omgeving had onze klant behoefte aan een duidelijke uitleg van hun producten en diensten, zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Een grafische taal

Om de kern van de boodschap te begrijpen, beginnen we met een gesprek. Dat wordt vertaald in schetsen, welke vervolgens worden uitgewerkt tot grafische elementen die aansluiten met de visuele identiteit en het aanbod van de klant.

Omdat de helft van ons brein betrokken is bij visuele verwerking, herinneren we ons 80% van wat we zien en slechts 20% van wat we lezen. Met datavisualisatie en infographics vereenvoudigen we processen, belichten we trends in statistieken en vertellen we een verhaal met grafische elementen. Ingewikkelde dingen worden zo volkomen begrijpelijk.

Modulaire middelen voor toekomstig gebruik

Door de jaren heen hebben we vele infographics gecreëerd voor verschillende producten en diensten. Dankzij de eenvoudige aard van de visuals, kunnen ze eenvoudig worden ingezet en hergebruikt op meerdere platformen: van PowerPoint presentaties tot nieuwsbrieven, webpagina’s en banners. Met de reeds ontworpen grafische elementen definieerden we een animatiestijl, om dezelfde samenhang en continuïteit te garanderen.

“De animatie is erg tof geworden! We hadden niet verwacht dat het zo mooi kon worden geanimeerd. Complimenten van het hele team!”