Een merkhandboek maximaliseert merkconsistentie

Het is belangrijk om je visuele boodschap duidelijk en consistent te houden met de juiste merkrichtlijnen die ontworpen zijn om de investering in je imago te beschermen.

Brand identity guidelines design for Engie

Regels en richtlijnen ter bescherming van je merk

Een handboek met regels en richtlijnen zal zorgen voor interne en externe consistentie van het uiterlijk. Niet alleen zal het je voorbeelden tonen van hoe een identiteit succesvol kan worden gebruikt, maar ook hoe het juist níet moet worden gebruikt.

Brand identity guidelines design for Powercor

De geloofwaardigheid die een merk verdient

Ons deskundige creatieve team biedt een service van A tot Z. Gebruiksvriendelijke richtlijnen zijn de finishing touch. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om de merkidentiteit keer op keer te reproduceren. Dit beschermt niet alleen het merkimago, maar geeft ook geloofwaardigheid aan het werk dat bij het ontwikkelen van een merkidenteit hoort.

Brand identity guidelines design for Shell

Een merk dat sterk en bestendig blijft

Consistentie is hét kernwoord, het zorgt ervoor dat een merk herkenbaar blijft en op de juiste manier wordt gebruikt. Met een set van regels is het een stuk moeilijker om af te dwalen van de uitstraling van het merk, wat al snel kan leiden tot verzwakking van het merk dat met veel moeite opgebouwd is.

Heb je een vraag?

Neem contact op en praat met ons over het ontwerp van merkrichtlijnen

Neem contact op