^ Back to Top

een BUREAU dat voor klanten ontworpen is

Een verlengde van jouw bedrijf

We begrijpen uiteraard dat klanten graag kwalitatief hoogwaardig design zo snel mogelijk en binnen het budget geleverd willen hebben. Hoewel we dat niet altijd kunnen beloven, en je zou ons niet respecteren als we dat deden, kunnen we wel dít voor je betekenen. Wij begrijpen jouw doelstellingen alsof het de onze zijn. Door te fungeren als een verlengstuk van je organisatie worden we het interne team je altijd al hebt gewenst. Als we je tijd of geld kunnen besparen zullen we dat doen, net zoals met een intern team.

Consistentie is de sleutel

We willen bouwen aan continuïteit voor de lange termijn voor onze klanten. Met behulp van toonaangevende software volgen en vergelijken we alle projecten om zo voor samenhang te zorgen.

Het uitzonderlijke behoud van personeel binnen Fourleaf is ook het benoemen waard. Van alle medewerkers die bij ons zijn begonnen sinds onze start in 2001, hebben we vandaag de dag nog steeds 50% van hen in ons team. Bovendien werkt 47% van ons team al meer dan 5 jaar bij ons. In een industrie waar het personeel meestal elke 2 jaar wijzigt, is dat is iets waar we trots op zijn.

Constante verbetering

Het zou onverstandig zijn om te geloven dat een bureau, klant of project perfect is. Daarom hebben wij een uitgebreid programma voor constante verbetering. Het is voor ons belangrijk dat we leren van zwakke punten en profiteren van de successen. Dit programma wordt zowel intern als ook in samenwerking met klanten ingezet. Het idee is om zo samen perfectie te benaderen.

Reactieve en proactieve

De relaties met onze klanten werken het beste als er een evenwichtige reactieve en proactieve aanpak is. Als je op zoek bent naar een bureau voor het ‘stampwerk’ en dat jouw exacte aanwijzingen uitvoert, dan zijn we waarschijnlijk niet de juiste partij voor je.

Als je op zoek bent naar een bureau dat waarde toevoegt en je bereid bent om proactief advies en ideeën van ervaren professionals te ontvangen, dan is er ongetwijfeld een match.