^ Back to Top

Je data is in goede handen met onze first class infrastructuur

Je data is in goede handen

De beveiliging van gegevens wordt vaak over het hoofd gezien bij het kiezen voor een bureau. Hier kom je meestal pas achter als het te laat is. Bij Fourleaf zijn wij uiterst voorzichtig in het beheren van jouw gegevens. Vanaf het moment dat de gegevens op ons netwerk binnenkomen tot de manier waarop ze worden opgeslagen, back-ups worden gemaakt, archivering en ons netwerk weer verlaat, dit gebeurt allemaal met de beste veiligheid in het achterhoofd.

Investeren in hardware en software

Het continu up-to-date te blijven met de nieuwste hardware en software is bijna onmogelijk, maar we investeren voortdurend in onze infrastructuur zodat we nooit achterlopen.

We hebben een uitgebreide testomgeving en een een groot aantal mobiele apparaten met verschillende platforms om onze diensten op te laten werken. Om te zorgen voor samenhang stemmen we ook onze server-omgevingen nauwkeuring af op die van onze klanten.

Ons kantoor is jouw kantoor

Om je tijdens een project bij het creatieve proces te betrekken ben je van harte welkom in ons kantoor in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Je kunt gebruik maken van onze faciliteiten en een eigen bureau wanneer het nodig is.