^ Back to Top

Een bureau waar uw financieel directeur blij mee zal te zijn

Een eerlijke prijs

Tegenwoordig staat kostenefficiëntie op ieders agenda. Daarom zorgen wij ervoor dat onze tarieven altijd in lijn zijn met de industriestandaard. In veel gevallen zijn we zelfs aanzienlijk gunstiger. Echter, we zijn niet een bureau met een lage prijs als een van de belangrijkste onderscheidende factoren, omdat er altijd goedkopere alternatieven zullen zijn. We zullen hoogwaardige kwaliteit met goede resultaten tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Eerlijkheid en Integriteit

Net als alle andere bedrijven willen we natuurlijk winst maken, maar dit doen we nooit ten koste van onze eerlijkheid en integriteit. Als we jou geld kunnen besparen zullen we dat doen. Als we een project voor minder dan het geoffreerde kunnen afronden, dan heb jij daar voordeel van.

We hebben regelmatig projecten geweigerd waarvan we vooraf al wisten dat de aanpak niet de doelstellingen van de klant zou bereiken.

Minder vet en meer vlees alstublieft

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten, alsmede de kosten die we daarvoor rekenen. Uw factuur zal geen onnodige extra posten bevatten van mensen die, naar onze mening, niet van voldoende toegevoegde waarde zijn voor het project. Door onze hands-on mentaliteit en dat iedereen zijn mouwen oprolt, kun je er zeker van zijn dat de factuur echt waar voor je geld zal zijn. Het is een van de voordelen die ervoor zorgt dat onze klanten elk jaar bij ons terugkomen.

Budget & scope

We weten en begrijpen dat de omvang van een project net als het weer enorm kan veranderen. Het budget is daarentegen meestal niet zo flexibel.

Met behulp van een reeks projectmanagementtechnieken kunnen we vrij goed de begroting en de scope op elkaar afstemmen. Maar onze ervaring heeft ons geleerd dat het beste resultaat tegen de beste prijs te bereiken is met een goede briefing. Als je hiermee worstelt dan kunnen we hier ook bij ondersteunen.