^ Back to Top

Genoeg over ons, laten we het over jou hebben. Neem gerust contact met ons op.

Als het je is bevallen wat je hebt gelezen dan zijn wij misschien wel het geschikte bureau voor jou en willen we graag met je in contact komen.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, kies dan een van onderstaande opties.

Als je denkt dat wij je met die opdracht kunnen helpen dan komen we graag bij je langs om dit te bespreken.

Dit is vaak de beste manier om te praten over een mogelijke samenwerking. Zonder een speciefieke opdracht op de agenda kunnen we een bredere aanpak opzetten, daar zijn wij het sterkst in.

Top! Zelfs als we niet op zoek zijn naar nieuwe mensen, zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Sterker nog… vijf van onze bestaande teamleden werden ingehuurd als gevolg van een directe benadering. Stuur ons gewoon even een mailtje naar werkenbij@fourleaf.nl.

Zorg ervoor dat je ook je CV en wat voorbeelden van je werk bijsluit. Als we niet gelijk contact met je opnemen dan zullen we je toch toevoegen aan onze database je een e-mail sturen wanneer er iets beschikbaar is.

Hoewel we je e-mail lezen, zeer waarschijnlijk zullen we er niet op antwoorden, tenzij uw product of dienst briljant is.

Als je denkt dat het briljant is, mail dan naar studio@fourleaf.nl.

LET OP: Als je ons iets probeert te verkopen betreffende offshore development of SEO diensten, dan hoef je ons geen e-mail te sturen, zelfs als het briljant is. Helaas krijgen we deze e-mails elke dag en als gevolg van het volume zullen we ze allemaal verwijderen. Bespaar jezelf de tijd en ons het gedoe.

Dank je wel!

Fourleaf BV
Groothandelsgebouw
Stationsplein 45, Unit D1.148
3013 AK Rotterdam

010 307 31 20
studio@fourleaf.nl